Hoi

Leuke Kortingen in de buurt

Elke dag nieuwe Kortingen dichtbij

Eigenlijk is het Kwantumkorting via de mycitydeal vriendengroep

:)-D KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE (:P)

Zo werkt het!

MyCityDeal biedt elke dag een unieke aanbieding aan in jouw stad met hoge korting. Ons streven is om minstens 50% korting aan te bieden. (Voorbeelden: een etentje van 60 Euro voor maar 30 Euro of een Wellness-dag van 100 Euro voor maar 50 Euro).

Als een vooraf bepaald aantal mensen zich binnen 24 uur voor deze aanbieding inschrijft, krijgen alle deelnemers een voucher toegestuurd. Groepskorting dus. Omdat een groot aantal mensen meedoet, kunnen wij zeer hoge kortingen aanbieden en doorgeven aan jullie!

Iedere deelnemer kan op elk desgewenst moment de voucher gebruiken - de voucher hoeft dus niet op dezelfde dag ingewisseld te worden. Zo werkt het concreet:

1) Klik op de knop “Nu Kopen” om de actuele aanbieding te kopen. Als er zich voldoende deelnemers voor afloop van de deal aanmeldt, krijg je in ieder geval de aangegeven korting.

2) Informeer al je vrienden, buren, familie en kennissen over je lievelingsdeal - LET OP: de deal is maar een beperkt aantal uren of dagen geldig. De deal gaat uiteindelijk door als een bepaald aantal mensen meedoet!

3) Als genoeg mensen meedoen, gaat de deal door. Wij boeken vervolgens het bedrag van je bankrekening of creditcard af. Nadat wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een unieke code via de email opgestuurd.

4) Zijn er niet genoeg deelnemers, gaat de deal niet door. MyCityDeal boekt dan geen geld van je rekening af. Maak je niet druk: de volgende deal komt zeker - zorg er in iedere geval voor dat jij je abonneert op onze email-nieuwsbrief, dan weet jij zeker dat de jij de volgende deal niet misloopt. Of volg ons op Twitter, Hyves of Facebook!

Met vriendelijke groet,

MyCityDeal-Bezoeker

:)-D KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE (:P)