Onder de naam Hooglanderveen ZevenVijfEen zal op zaterdag 27 juni hét feest van Hooglanderveen voor iedereen plaatsvinden.

Het Disselplein bruisen van de activiteiten, gezelligheid en goede sfeer. Door een combinatie van een grote diversiteit aan muziek, activiteiten en een ruim aanbod van eten en drinken, is er een uniek evenement ontstaan voor jong en oud. Of je je hele leven in 't Veen woont, je er pas een plekje hebt gevonden of dat je weer teruggekeerd bent, het zal een ideale gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten. Een feest voor iedereen die Hooglanderveen op wat voor wijze dan ook een warm hart toedraagt. Of je er nu woont, actief in bent, je het een leuk dorpje vindt, of gewoon omdat je er iemand kent.

Waarom de naam Hooglanderveen ZevenVijfEen?

1. Het feest zal zeven uur en eenenvijftig minuten duren.

2. Van achter naar voor gelezen geeft het aan dat Hooglanderveen honderdzevenenvijftig jaar bruisend is.

3. Je kunt er mooie rekensommen mee maken en het rijmt.

4. Amersfoort bestaat 750 jaar en ‘t Veen zou ’t Veen niet zijn als we daar, op een ludieke wijze, net iets van af zouden wijken. We vieren het Amersfoortse feest van harte mee, maar wel op onze wijze.

Wat is er te beleven:

Vanaf 14.00 uur is het mogelijk om je kunnen te testen o.a. op de tijdelijk aangelegde schietbaan van schietvereniging “De Roos”. Kom te weten hoe hard je kunt serveren, bij de tennisvereniging, door middel van een officiële servicesnelheidsmeter. Laat je verleiden tot een spel Jeu de Boules, samen met de leden van de Hooglanderveense Jeu de Boulesclub. Of ga je met de Volleybalvereniging Switch de uitdaging aan. Voor de kinderen o.a. een minikinderboerderij, springkussen en krat stapel spel. Maar er is ook knutselen, een bungeetrampoline en infostands van diverse verenigingen.

De hele dag zal er muziek zijn. Ook hier is gekozen voor een breed pallet, of je nu 5 of 85 jaar bent. Luisteren en genieten, dansen en springen het mag en kan allemaal.

Muziek en dans, het programma:

14.30 uur De meidengroep A3, met liedjes van die andere 3.

15.00 uur Shantykoor, u kunt zo meezingen met de ballades.

16.00 uur Animato, open repetitie wellicht kunt u een keer meedoen.

17.00 uur (Break)Dance act, u komt ogen en oren te kort

18.00 uur Liveband Smooth

19.00 uur Zumba, Fit2Move wijst u de weg in de nieuwe rage, u doet vanzelf mee

De verdere avond tot circa 22.30 uur zal de band Smooth spelen. Smooth kent een zeer uitgebreid repertoire. Van vertolkingen van Frans Bauer tot Metallica, van Anouk tot Sugar Lee Hooper, en van Eagles tot Earth Wind & Fire. Zeg nou zelf, kan het nog diverser?

Preuverie van 't Veen

Zonder eten en drinken kan een mens niet. Ook daaraan heeft Hooglanderveen ZevenVijfEen gedacht. Een aantal horeca ondernemers uit Hooglanderveen en Vathorst zal zorgdragen voor de inwendige mens. Net als bij de muziek en de activiteiten ook hier een breed aanbod, Bakkerij van de Kletersteeg, Eetcafé dimS, Restaurant De Stadskamer, Van Essen Catering, Restaurant Praq, Willems Poffertjes, Wijnen en Zo en Restaurant Houtrust staan garant voor kwaliteit en diversiteit. Zij zullen u passende gerechten aanbieden op deze bijzondere dag, kortom een smakelijk genieten.

Hooglanderveen ZevenVijfEen een genot om te beleven op zaterdag 27 juni vanaf 14.00 uur. De organisatoren, Andy, Dirk-Joost , Ineke, Koen, Sandra en Vincent, wensen u alvast een fijne dag. Voor vragen kunt u mailen naar: ZevenVijfEen@Hooglanderveen.net